Οδηγιες προετοιμασιας για τη θεραπεια με Ιμπογκαϊνη

“Οι παρακάτω πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά”

ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Η ιμπογκαϊνη είναι μια πολύ ισχυρή φυτική ουσία η οποία μπορεί να προκαλέσει πρωτόγνωρες σωματικές και ψυχικές αλλαγές. Εξάλλου εκτός απ’τη χρησιμότητά της σε τοξικομανείς για την μείωση του στερητικού συνδρόμου, την αποτοξίνοση και την εξάληψη της επιθυμίας για χρήση ουσιών, η ιμπογκαϊνη είναι μία πολύ ισχυρή ψυχοδραστική ουσία, ικανή να γίνει μια καταλυτική εμπειρία που μπορεί να προκαλέσει βαθιές αλλαγές στη ζωη του οποιουδήποτε.

ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΙΩΣΗ

Η προετοιμασία σας θα μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές σας για μια βαθύτερη μεταμόρφοση και θεραπευτική εμπειρία. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας δραστηριότητες όπως η γραφή, το περπάτημα, ο διαλογισμός, η γιόγκα, ή οτιδήποτε βοηθά στη προσωπική γνώση, την επίγνωση του σώματος και τον προβληματισμό σχετικά με τις εσωτερικές σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αυτό θα οφελήσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εμπειρία σας και θα βοηθήσει την επανένταξή σας.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ

Ενώ η θεραπεία με ιμπογκαϊνη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική στην μείωση-αφαίρεση του έντονου στερητικού συνδρόμου και στην  διευκόλυνση τις βαθύτερης προσωπικής εργασίας που έχετε να κάνετε μακροπρόθεσμα.

Δεν αποτελεί πανάκεια και δεν θα λύσει τα προβλήματά σας για εσάς. Προσμένοντας ότι η θεραπεία με ιμπογκαϊνη θα λύσει όλα τα προβλήματά σας και θα διορθώσει τα πάντα γύρω σας μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση. Σκεφτείτε το μάλλον ως ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσεται τον εαυτό σας και ως το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας προς την ευημερία.

Ενισχύστε τον εαυτό σας και κοιτάξτε μέσα σας τι πραγματικά χρειάζεται στη ζωή σας έτσι ώστε να μπορέσετε να κερδίσετε το μέγιστο δυνατό από την εμπειρία σας. Πάρτε το χρόνο σας για να εξετάσετε την υφιστάμενη κατάσταση της υγείας σας και ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μακροπρόθεσμα για να επιταχύνεται τη διαδικασία επούλωσής σας. Αφιερώστε χρόνο προς την εξαιρεύνηση των φυσικών, συναισθηματικών και ψυχολογικών αναγκών σας και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας γνωρίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος για την επούλωση. Αναζητώντας πηγές υποστήριξης στη ζωή σας, θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία σας. Η πορεία της θεραπείας μπορεί να είναι ένας πολύ μακρύς δρόμος που απαιτεί επιμονή και προσοχή.

Η θεραπεία ιμπογκαϊνης μπορεί να σας βοηθήσει στην πορεία για την επούλωση και την ευημερία, αν και αυτό είναι τελικά στο χέρι σας, να ξεκλειδώσετε την πόρτα με τις δικές σας μεγάλες δυνατότητες!